OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2017. december 30., szombat 22:24

A(z) Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye (5. rész)
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - A Szolidaritás Szakszervezet a Vállalkozók Szövetségét (VSZ) támogatja: (5)

    Felháborító, hogy amikor dolgozik valaki korlátlanul vonják tőle a jáarulékot, de amikor munkanélküli lesz, alig pár hónapig van védve, miközben a kormányzat semmit nem tesz annak érdekében, hogy munkahelyeket teremtsen. A VSZ- MAMA 2018 koalíciós partnerének a Vállalkozók Szövetségének (VSZ) programja mentén lát esélyt arra, hogy - törekedve a teljes foglalkoztatásra - a gazdaságélénkítő program segítségével elkerülhető, hogy megalázó pénzekért , kizárólag közmunkán foglalkoztassanak minden munkanélkülit. A közmunkaprogramok szükségesek, de nem sérthetnek emberi jogokat és az ugyanolyan munkáért ugyanannyi bér elvét. Elég volt a 47 ezer forintos megalázásokból. Komplett foglalkoztatási programmal rendelkezik a VSZ–MAMA, és így valódi munkabérekért lehetne foglalkoztatni minden munkanélkülit.


A VSZ a közbeszerzésekről, közbeszerzések nélkülözéséből, valamint a gyanús pályázati kiírásokról: Vizsgáló bizottságoknak kell feltárni, hogy mikor, milyen vállalkozások jutottak mutyi szinten társadalmi javakhoz, és el kell számoltatni azokat, tehát nem csak a politikusokat, akik ezt elősegítették, de azokat is ahová a száz és ezer milliárdos összegek kerültek. Fel kell számolni a politikus-bűnözést és törekedni kell a korrupció teljes felszámolására. A kormányzat számoljon el minden rábízott hazai és EU pénzzel. Vissza kell szerezni a magyar társadalom számára ezeket a pénzeket.



     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.