OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. január 16., kedd 16:25

A Pedagógusok Szakszervezetének közleménye
    Budapest, 2018. január 16., kedd (OS) - Közlemény a PSZ-ben elkezdődött tisztújításról: A Pedagógusok Szakszervezete intézményi alapszervezeteinél, járási és megyei szervezeteinél megkezdődött az ötévente esedékes tisztújítás, amely az országos elnök és az alelnökök 2018. június végi megválasztásával ér véget.

        Galló Istvánné, a PSZ jelenlegi elnöke az Országos Vezetőség 2018. január 15-én tartott ülésén bejelentette: két ciklus után nem kíván ismét elindulni az elnöki tisztségért. Galló Istvánnét 2008-ban választotta meg a kongresszus elnöknek, majd 2013-ban újraválasztotta. Öt évre szóló megbízatása idén június végén jár le.

     Kiadó: Pedagógusok Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.