OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. január 19., péntek 11:26

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. január 19., péntek (OS) - A DK a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság összehívását kezdeményezi a kállósemjéni eset miatt

    A Szabolcs Online írta meg, hogy egy kállósemjéni mezőgazdasági területen landolt egy AN-2-es kisgép, a magyar légtér megsértésének pedig sem a Honvédelem, sem a Légiközlekedési Hatóság részéről nem lett következménye. Csak egy szabadnapos rendőr figyelmén múlt, hogy a hatóságok nyomozást indítottak az ügyben. 11 embert elfogtak, a pilótákat azonban nem találták meg.

A Demokratikus Koalíció a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság összehívását kezdeményezi a kállósemjéni eset miatt. Tudni akarjuk, hogy hogyan történhetett meg az, hogy az évek óta határvédelemmel kampányoló Orbán Magyarországára háborítatlanul repült be egy kisrepülő? Miért nem vették észre az illetékesek a magyar légtér megsértését, milyen határvédelem az, ahol ez megtörténhet? A DK-Szolidaritás válaszokat vár a kormánytól, amely láthatóan csak a gyűlöletkeltésben ért el "eredményeket", az ország védelmére képtelen.

Vadai Ágnes
alelnök,DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.