OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. január 22., hétfő 18:52

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. január 22., hétfő (OS) - Liberálisok: A Fidesz megszállta a magyar kultúrát

    A Liberálisok a magyar kultúra fideszes megszállása miatt tiltakoznak a mai napon. Az Orbán-kormány a magyar kultúra megőrzése és ápolása helyett a fideszes klientúra jól tartására, a társadalom megosztására és a pártpropaganda terjesztésére fordította az adófizetők pénzét. Az elmúlt években központi utasításra hazudták el történelmünket, állami kitüntetésekkel jutalmazták a szélsőjobboldali vezéreket, és elfojtották a kormánnyal kritikus, alternatív művészeti műhelyeket. Az illiberális államban a tehetség és a művészeti érték helyett egyedül a lojalitás számít.

A Liberálisok szerint 2018-ban, a magyar kultúra napján csak azt ünnepelhetjük, hogy hamarosan véget vethetünk az illiberális kultúrharcnak, amelynek legfőbb célja a sokszínű és szabad Magyarország felszámolása. Április 8-án közös erővel megállíthatjuk a Fidesz rombolását, és visszaadhatjuk a magyar kultúra szabadságát! Április közös erővel leválthatjuk az Orbán-kormányt!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.