OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. január 26., péntek 20:29

A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének közleménye (6. rész)
    Budapest, 2018. január 26., péntek (OS) -

    Regőczi László véleménye szerint ez élő példája annak, hogy hogyan lehet ezt tökéletesen csinálni. A szakmai háttér megléte feltétele volt a szövetség létrehozásának, de egy ilyen szervezet vezetőjének sokkal tágabb, a mentőkutyás szakmai ismeretektől eltérő sok-sok ismeretre van szüksége. Szólt arról, hogy miért vállal egy gazdasági szereplő támogatást, nagyköveti szerepet a mentőkutyás szervezetnél, a Szövetség, és tagszervezeteiben lévő potenciális erőről. Párhuzamot vont a cégének nemzetközi terjeszkedéséről és a világszínvonalú magyar mentőkutyás tevékenység ismertségének fokozásáról. Ő is hangsúlyozta, és elismerően szólt az önkéntesen végzett a mentőkutyás tevékenységről.
Orlik Zoltán a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének elnöke emléklapot adott át Dr. Balázs Zsolt r. ezredes úrnak az ORFK Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztály szombathelyi Hívásfogadó Központjának osztályvezetőjének, a rendőrség részéről, a Szövetség számára nyújtott támogatás köszönete jeléül.    
Ezt követően vette át tiszteletbeli nagyköveti megbízó levelét Rasztovits Dávid, a Digitális Turizmus Zrt. vezérigazgatója. Suppan Márton, a Simplon Zrt. vezérigazgató megbízó levelét távollétében Szilágyi Viktória, a Simplon Zrt. képviselője vette át.    

     Kiadó: Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.