OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2018. január 30., kedd 18:53

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. január 30., kedd (OS) - DK-Szolidaritás: A sikeres marketing titka a jó házasság?

    Egy informatikai vállalkozás tulajdonosa úgy döntött, cége tevékenységét kiterjeszti az építőipar területére is. A változás bejegyzése után egy hónappal már öt különböző, összesen 38 millió forint értékű ilyen megbízása volt a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságától. Mit tesz Isten, a cégtulajdonos felesége helyettes államtitkár a nemzeti parkot felügyelő Földművelésügyi Minisztériumban.

A Demokratikus Koalíció természetesen elismeri, hogy bármely vállalkozás tulajdonosa dönthet úgy: kipróbálja magát az építőipar területén is. Az viszont már meglepő, hogy az építési piacon korábban teljesen ismeretlen társaság piacra lépése után egy hónappal már ennyi megbízásra tegyen szert – ráadásul egyazon megbízótól. Amennyiben ez a példátlan siker a cég kitűnő marketingmunkájának eredménye, úgy érthetetlen, hogy a tulajdonos miért informatikai és főleg építőipari tevékenységgel foglalkozik, ahelyett, hogy a marketing szolgáltatások piacán söpörné le valamennyi konkurensét.

Ha viszont mindez a feleség beosztásának köszönhető, az már nem csak összeférhetetlen, de a bűncselekmény gyanúját is fölveti.

Nagy-Huszein Tibor
alelnök, DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.