OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. január 31., szerda 14:52

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 31., szerda (OS) - Liberálisok: Orbán Viktor adjon választ arra, hogy milyen megállapodást kötött Pecinával!

    Valószínűleg sokkal nagyobb jelentősége volt annak az eltitkolni szándékolt találkozónak, ami miatt a magyar miniszterelnök egy nappal korábban utazott ki a császárvárosba. Havasi Bertalan is megerősítette, hogy Orbán Viktor találkozott Heinrich Pecina nevű kétes osztrák üzletemberrel, akit a Hypo bank több milliárd eurós csalási ügyében jogerősen elítéltek. Amikor a sajtó tudomása szerint legutóbb hivatalában fogadta Orbán Viktor Pecinát 2016-ban, akkor röviddel ezután Pecina megszüntette a Népszabadságot, majd átjátszotta Mészáros Lőrinc érdekeltségébe a vidéki sajtó jelentős részét. Mivel Pecina a Russmedián keresztül  jelenleg is rendelkezik magyarországi és erdélyi médiaérdekeltséggel, félő, hogy ezen az eltitkolni szándékolt találkozón újból a magyar sajtószabadságot súlyosan sértő titkos megállapodás született. A Liberálisok Orbán Viktortól várnak választ arra a kérdésre, hogy miért találkozott Pecinával, és milyen megállapodás született ezen a találkozón.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.