OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. február 6., kedd 09:29

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

    Szigetvári Viktor: Az ÁSZ továbbra is úgy táncol, ahogy a Fidesz fütyül

Az Állami Számvevőszék nem hajlandó vizsgálni a Fidesz 2018-as gazdálkodását

Azzal, hogy az Állami Számvevőszék elutasította Juhász Péter, az Együtt elnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje kockázatjelzését a Fidesz 2018-as gazdálkodását érintően, ismét bebizonyította: még mindig szolgalelkűen kiszolgálja a Fidesz pártállami módszereit. A 2018-as választás sem szabad, sem pedig tisztességes nem lesz, ezt támasztja alá az Állami Számvevőszék napról napra.

Mint ismert, Juhász Péter, az Együtt elnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje kockázatjelzést tett az Állami Számvevőszéknél, miután kiderült, hogy a magyar óriásplakát piacon hozzáférhető szabad felületek jelentős részét a kormányzati kommunikáció és a Fidesz koordináltan lefoglalták. Az Együtt politikusai azt várták, hogy az ÁSZ vizsgálata kitérjen a Fidesz foglalóinak biztosításához szükséges összeg forrására, számvitelileg helyes elszámolásának módjára. Az Állami Számvevőszék friss tájékoztatásában elutasította Juhász Péter és Szigetvári Viktor kockázatjelzését. 

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.