2024. április 26. péntek

2018. február 6., kedd 09:29

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

Szigetvári Viktor: Az ÁSZ továbbra is úgy táncol, ahogy a Fidesz fütyül

Az Állami Számvevőszék nem hajlandó vizsgálni a Fidesz 2018-as gazdálkodását

Azzal, hogy az Állami Számvevőszék elutasította Juhász Péter, az Együtt elnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje kockázatjelzését a Fidesz 2018-as gazdálkodását érintően, ismét bebizonyította: még mindig szolgalelkűen kiszolgálja a Fidesz pártállami módszereit. A 2018-as választás sem szabad, sem pedig tisztességes nem lesz, ezt támasztja alá az Állami Számvevőszék napról napra.

Mint ismert, Juhász Péter, az Együtt elnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje kockázatjelzést tett az Állami Számvevőszéknél, miután kiderült, hogy a magyar óriásplakát piacon hozzáférhető szabad felületek jelentős részét a kormányzati kommunikáció és a Fidesz koordináltan lefoglalták. Az Együtt politikusai azt várták, hogy az ÁSZ vizsgálata kitérjen a Fidesz foglalóinak biztosításához szükséges összeg forrására, számvitelileg helyes elszámolásának módjára. Az Állami Számvevőszék friss tájékoztatásában elutasította Juhász Péter és Szigetvári Viktor kockázatjelzését.

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja