OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 8., csütörtök 08:41

A Fidesz-frakció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 8., csütörtök (OS) - Soros még nem, de az emberei már a Nemzetbiztonsági bizottságban ülnek

    Szél Bernadett újabb bizonyítékát adta annak, hogy a Soros-hálózat zsebében van. Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának tagjaként azt kezdeményezte, hogy a testület decemberi ülésén a titkosszolgálatok által részben bemutatott Soros-hálózatról szóló jelentést és dokumentumokat teljes terjedelmükben adják ki neki. A titkosszolgálatok ezt nemzetbiztonsági okok miatt elutasították, de Szél Bernadett most Molnár Zsolton, a bizottság szocialista elnökén keresztül próbálkozik. Úgy látszik, hogy Soros még nem, de az emberei már a Nemzetbiztonsági bizottságban ülnek.
Felháborítónak és megengedhetetlennek tartjuk, hogy Szél Bernadett visszaélhessen nemzetbiztonsági bizottsági tagságával. Hiszen nem tudhatjuk, hogy az az alapján megszerzett, a Soros-hálózatról szóló titkosszolgálati dokumentumokat és bizalmas információkat mire akarja felhasználni.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.