OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. február 18., vasárnap 17:06

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 18., vasárnap (OS) - Orbán évértékelő - Liberálisok: Stop Orbán Viktor!

    A Magyar Liberális Párt szerint április 8-án lehetőségünk nyílik rá, hogy leváltsuk a gyűlölködés, a hazudozás kormányát és annak vezetőjét, Orbán Viktort. A Fidesz elnökének állításával szemben Magyarország a megerősödés helyett az unió sereghajtójává vált az elmúlt nyolc évben. A keleti nyitás kudarcba fulladt, régiós versenytársaink a gazdasági növekedés tekintetében is messze jobban teljesítenek nálunk. Egyetlen mutatóban vesszük fel a világgal a versenyt, a Fidesz gátlástalan politikájának köszönhetően brutális mértéket öltött a korrupció.

Orbán Viktor hazudott a magyaroknak, hogy félelmet és gyűlöletet keltsen a társadalomban, és aztán a magyarok megmentőjeként tetszeleghessen. Hazudott a menekültekről és hazudott Soros Györgyről is. Hazudott Brüsszelről, Európáról és az ENSZ-ről is.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.