OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. február 19., hétfő 10:29

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. február 19., hétfő (OS) -

    Szigetvári Viktor tiltakozik a határon túliakkal szembeni hazug gyűlöletkeltés ellen

Az Együtt miniszterelnök-jelöltje szolidaritásáról biztosítja a hazug állítások terjesztésére felhasznált családot

Képlopással és hamis állításokkal kampányol egy Facebook-csoport a határon túliak szavazati joga ellen – írta meg a Magyar Nemzet. Egy valójában nem is létező család képeként a Felsősófalván élő panziótulajdonos családi fotóját tették ki.
Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint szégyen, hogy a határon túliak elleni gyűlöletkeltés idáig fajult. Szégyen, hogy ma már egy tisztességes család magánfotóját használják fel hazug állítások terjesztésére. Bár lehetne értelmesen is vitatkozni a határon túliak választójogáról, de ami most folyik az kizárólag a menekültellenes lázításhoz hasonló káros populizmus.

Az Együtt miniszterelnök-jelöltje szolidaritásáról biztosítja az érintett családot, a Facebook-csoportot pedig arra szólítja fel, hogy azonnal törölje a fotót. Szigetvári Viktor mindemellett arra kér minden pártot, tartózkodjon a hazug gyűlöletkeltéstől, különösen azt a Demokratikus Koalíciót, amelynek aláírásgyűjtését népszerűsíti az érintett Facebook-csoport.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.