OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2018. február 19., hétfő 13:03

Az Európai Alternatíva Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 19., hétfő (OS) - Az Európai Alternatíva Párt kifüggesztette a molinóját a Lánchídra.

    Az Európai Alternatíva Párt 2018. február 18-án vasárnap Orbán Viktor évértékelő beszédét követően ígéretéhez híven kifüggesztette a Lánchídra a transzparensét, üzenve egész Európának és Magyarországnak.

Az elsősorban Londonban, de Európában és a világ számos településén élő magyarokat képviselő párt a korrupció felszámolásán túl küzd a választási törvény azonnali megváltoztatása mellett is.

Somogyi Péter az Európai Alternatíva Párt elnöke szerint a kivándorolt magyarokat ugyan azok a választójogok illetik meg, mint más honfitársaikat.

Rámutatott, hogy közel 800 000 magyar kényszerült Magyarország elhagyására a jobb megélhetés reményében, akik évi 1000 milliárd forintot küldenek haza itthon maradt családtagjaik számára, így elfogadhatatlan, hogy szavazati jogaikkal nem élhetnek azonos módon, mint például a határon túli magyarok.
    
     Kiadó: Európai Alternatíva Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.