OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. február 21., szerda 09:02

A Magyar Innovációs Szövetség közleménye
    Budapest, 2018. február 21., szerda (OS) - Lezárult a 26. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat

    A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és néhány kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 29 pályázatot nyújtottak be különböző magyar cégek.

A bírálóbizottság, a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása révén, elsősorban a gazdasági mutatók alapján választja ki a 2017. évben legnagyobb jelentőségű és már az üzleti életben is sikeres innovációkat.

A pályázatra a gazdaság különböző ágazataiból, különösen gyógyszeripar, agrár és élelmiszeripar területről érkeztek, kreatív és kiemelkedő eredményt bemutató pályamunkák.

A 2017. évi Magyar Innovációs Nagydíjat tudósokból, elismert gazdasági szakemberekből álló bírálóbizottság, az NKFI Hivatal elnökének vezetésével, választja ki.
Az évente egyszer kiadásra kerülő Innovációs Nagydíj (bronz kisplasztika és jelentős pénzjutalom) az elmúlt időszakban a gazdasági élet egyik legjelentősebb elismerésévé vált.

Az ünnepélyes díjátadásra március végén kerül sor az Országházban.
A Magyar Innovációs Nagydíjon kívül további innovációs díjak is átadásra kerülnek. A legsikeresebb kezdő vállalkozás részére a MISZ Start-up Innovációs Díja kerül átadásra. Az ünnepségen csak névre szóló meghívóval lehet részt venni.

A projekt az NKFI Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósul meg.

További információ: Garay Tóth János, tel.: 30/900-4850,
     Kiadó: Magyar Innovációs Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.