OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. február 22., csütörtök 15:53

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2018. február 22., csütörtök (OS) - Nyitni kell a hátrányos helyzetű tehetségek felé - egy magánénektanár története. A Munka-Kör Alapítvány szívesen támogatja a kiemelkedő művészeti tehetséggel rendelkező megváltozott munkaképességű személyeket.Foglalkoztat olyan munkatársakat a hallássérültek mellett, akik más érzékszervi fogyatékossággal rendelkeznek.

    A szervezethet 5 évvel ezelőtt fordult egy látássérült ügyfél,akit jelenleg 8 órában tudnak foglalkoztatni.A fiatal énekművész és ökumenikus kántor kiváló zenei képességekkel rendelkezik.Évekig tanult Salzburgban,Herfordban,Pécsett,Budapesten és Vácott különféle főiskolákon éneket és zenét.Részt vett tehetségkutató versenyen,ahol a paraszupersztár döntő első helyezését érte el ének kategóriában,kül- és belföldi rendezvényeken szerepelt,és több évig dolgozott egyházi gyülekezetek kántoraként.Az énektanár mélyen elkötelezett a zene iránt.Bebizonyítja, hogy akarattal és kitartással sok mindent tehetünk fogyatékossággal élő emberként,ha keressük a lehetőségeket,és egyedülálló módon megmutatja,hogy a megváltozott képességű személyek is tudnak dolgozni,ha esélyt biztosítunk nekik rá.A társadalom elutasító magatartása miatt nehezebben haladnak előre a pályán a megvált. munkaképességű személyek:szorgalommal is kevesebb esélyük van a munkavégzésre,ami részben a nyitottság hiányának és az előítéleteknek köszönhető.Az Alapítvány ezért szeretné ösztönözni a munkaadókat,állampolgárokat,hogy keressenek lehetőséget a kiemelkedő tehetségű hátrányos emberek foglalkoztatására.
     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.