OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2018. február 23., péntek 21:57

A Hajrá Magyarország! Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 23., péntek (OS) - Azonnali rezsicsökkentést! Öntsön tiszta vízet a pohárba az illetékes minisztérium és ne beszéljenek félre a lakossági gáz ár ügyében. Egyben felszólítjuk  a rezsibiztost Németh Szilárd urat, hogy amennyiben nem tud magyarázatot adni arra, hogy a stadionok és sportlétesítmények miért kapnak olcsóbb gázt, mint az állampolgárok, akkor mihamarább mondjon le.

    Amennyiben igaz, hogy még a sportlétesítmények és a stadionok is olcsóbban kapják a gázt, mint a lakossági fogyasztók, úgy követeljük, hogy az NGM illetékese, és a rezsibiztos Németh Szilárd is azonnal mondjon le, hisz ők tagadják, és tagadták, hogy olcsóbb lehetne  a gáz!! Úgy tűnik, hogy a népen kívül lassan már mindenkinek olcsóbb a gáz. Az pedig teljességgel elfogadhatatlan, hogy az embereket hülyének nézik ! Mi nem kérünk a kamu rezsiharcból. Mi nem kérünk a kamu beszédekből. Aki a népnek kamuzik, az mindenkinek kamuzik és annak nincs helye a közéletben !!

Racker Béla, elnök, Hajrá Magyarország Párt
    
     Kiadó: Hajrá Magyarország! Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.