2024. április 30. kedd

2018. február 23., péntek 21:57

A Hajrá Magyarország! Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 23., péntek (OS) - Azonnali rezsicsökkentést! Öntsön tiszta vízet a pohárba az illetékes minisztérium és ne beszéljenek félre a lakossági gáz ár ügyében. Egyben felszólítjuk  a rezsibiztost Németh Szilárd urat, hogy amennyiben nem tud magyarázatot adni arra, hogy a stadionok és sportlétesítmények miért kapnak olcsóbb gázt, mint az állampolgárok, akkor mihamarább mondjon le.

Amennyiben igaz, hogy még a sportlétesítmények és a stadionok is olcsóbban kapják a gázt, mint a lakossági fogyasztók, úgy követeljük, hogy az NGM illetékese, és a rezsibiztos Németh Szilárd is azonnal mondjon le, hisz ők tagadják, és tagadták, hogy olcsóbb lehetne  a gáz!! Úgy tűnik, hogy a népen kívül lassan már mindenkinek olcsóbb a gáz. Az pedig teljességgel elfogadhatatlan, hogy az embereket hülyének nézik ! Mi nem kérünk a kamu rezsiharcból. Mi nem kérünk a kamu beszédekből. Aki a népnek kamuzik, az mindenkinek kamuzik és annak nincs helye a közéletben !!

Racker Béla, elnök, Hajrá Magyarország Párt

Kiadó: Hajrá Magyarország! Párt