OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2018. február 26., hétfő 15:28

A Down Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. február 26., hétfő (OS) - A Valueable hálózat a Down-szindróma világnapján

    2018. március 21-én lesz a Down-szindróma világnapjának tizenharmadik évfordulója, az idei év fő témája: #WhatIBringToMyCommunity, azaz "mit adok a közösségemnek". A ValueAble Hálózat - amelynek a Down Alapítvány is tagja - ezen alkalomból New Yorkban, az Egyesült Nemzetek központjában fogja képviseltetni magát egy "Mit adok a munkahelyemnek?" című konferencián.
A Valueable hálózat az Európai Bizottság támogatásával az Erasmus+ program keretében jött létre azzal a céllal, hogy előmozdítsa értelmi fogyatékossággal élő munkavállalók elhelyezkedését a nyílt munkaerőpiacon, a vendéglátóiparban. A program tagjaként a Down Alapítvány is elkötelezetten támogatja az értelmi fogyatékos személyek munkahelyi inklúzióját,a hálózat magyarországi kiterjesztésén dolgozik.
Bővebb információk:
http://www.downalapitvany.hu/node/1378
http://www.valueablenetwork.eu/stories/view/14
    
     Kiadó: Down Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.