OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 6., kedd 18:33

Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselőjének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Morvai Krisztina nyílt levele Varga-Damm Andreának és a Jobbikosoknak a szemkilövetések elbagatellizálásáról

    Kedves Andrea!
Megdöbbentett tegnapi (március 5.) Facebook posztod, amelyben bagatellizáltad, sőt eltagadtad a Gyurcsány-rendszer szemkilövetéseit, gyalázatos rendőri brutalitását, embertelenségét. Engem akartál megbántani, de igen sok hazafiba rúgtál bele jelképesen, olyanokba is, akik még mindig Jobbik-szavazók, vagyis akiket Te (is) fogsz képviselni az Országgyűlésben. Ők azok, akik 2002 és 2010 között folyamatosan tüntettek a hazaáruló rezsim ellen, s szívták a könnygázt, átélték a rendszeres önkényes előállításokat, a legendás körbezárásokat, a rugdosásokat, gumibotütéseket. S azt is, amikor az elvtársak a legkegyetlenebb formákban mutatták be valódi természetüket: az 1956-os Forradalom és Szabadságharc ötvenedik évfordulójának vérbefojtását. Mindezekre írod Te ezt:
"A mostani azon kijelentés, hogy ha az ellenzék győz, négy évig nem lehet békemenet, azért is érthetetlen, mert hát mindig volt mód arra, hogy bizonyos emberek a kormányzatoktól megbecsülést nyerjenek a kormányzatok pártszínétől függetlenül. Egyébként pedig a Fidesz kormány alatt ugyanannyi tüntetést tiltottak be jogellenesen, mint a Gyurcsány kormány alatt."(forrás: Varga-Damm Andrea Facebook oldala) (Szó szerint ezt írtad, Andrea, ennyit és nem többet, s ehhez illesztettél "illusztrációként" egy régi hírt azzal a címmel: Morvai egymillióért szakértett a Medgyessy kormánynak.)

     Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.