OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. március 7., szerda 17:34

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - Gulyás Gergely sikeres előadása a KEP fórumán

    Nagy érdeklődés kísérte a Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) budapesti választási fórumát kedden Gulyás Gergely Fidesz frakcióvezető sikeres bevezető előadásával. A rendezvény moderátora Czeglédi József KEP elnök volt, aki vendégei között üdvözölte többek között Kroó Norbert akadémikust, az MTA v. alelnökét, Bácskai Jánost, Ferencváros polgármesterét, Fazakas Szabolcs v. minisztert, az Európai Bizottság főtanácsadóját és a partner 56-os szervezetek elnökeit. Gulyás Gergely, aki már korábban is tartott sikeres előadást a KEP-nél, most is hangsúlyozta, hogy megnőtt Közép-Európa jelentősége. Már 14-dik éve az EU tagjai a közép-európai országok. Ezzel ma már mindenki egyetért minden kritikával, bajjal, nehézséggel szemben. Az országok az európai integráció részévé válhattak. Voltak csalódottságok: még 2004-ig is tartották magukat olyan illúziók, hogy a belépés hatására minden egy csapásra megváltozik. Előtte nem volt gyakorlat, és nem volt olyan természetes, hogy minden belépő a maga önálló politikai véleményével csatlakozik. A világgazdasági válsághelyzetekre minden ország különféleképpen reagál. Magyarország a nehézségek és a válság ellenére mégsem ment csődbe. Eredményeink ma már jelentősek.

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.