OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 14:38

Az Együtt Európáért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - Palóc Nő-Köz-Pont indul Nagyorosziban - komplex program a nők helyzetének javításához Nyugat-Nógrádban

    2018. március 7-én projektindító sajtótájékoztatóra került sor Nagyorosziban az EFOP-1.2.9 pályázati konstrukció "Hagyományok útján – PALÓC NŐ-KÖZ-PONT Nyugat-Nógrádban" című projekt kapcsán. Megvalósítási idő: 36 hónap.
A projekt főpályázója a Nyugat-Nógrád Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, konzorciumi tagjai pedig a Magyar Női Unió Egyesület és az Együtt Európáért Alapítvány.
Célunk egy olyan térségi szerepkörű, Nyugat-Nógrádi komplex program létrehozása, amely hozzájárul a nők helyzetének javításához. A projekt innovatív eleme, hogy alkalmazkodva a térség aprófalvas jellegéhez egy "Vándor Nőközpont" szolgáltatást alakítsunk ki, amely "házhoz" viszi a nőknek a munkaügyi tanácsadást és programokat."
A sajtótájékoztatón Balla Mihály, a térség országgyűlési képviselője, Batthyány-Schmidt Margit a Magyar Női Unió Egyesület elnöke, Gál Zsuzsanna a Nyugat-Nógrádi Nő-Köz-Pont vezetője, Erdős Szabolcs az Együtt Európáért Alapítvány alapítója tájékoztatta a megjelenteket a projekt tartalmáról, megvalósításáról.

A projekttel kapcsolatos további információ kérhető:
Erdős Szabolcs 70/410-4759, erdos.szabolcs@egyutteuopaert.eu
Gál Zsuzsanna 70/313-9730,  ngyermekjolet31@gmail.com

     Kiadó: Együtt Európáért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.