OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 21:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - DK-Szolidaritás: Lebukott az elnök, lépjen vissza a Lendülettel Magyarországért “párt" minden jelöltje!

    Az Index írta meg, hogy nem indulhat Zuglóban az ellenzék további megosztására hivatott Lévai Katalin, a választások előtt létrehozott Lendülettel Magyarországért “párt" elnöke. Beigazolódott, hogy ténylegesen a Fidesz ügynökéről van szó, hiszen a helyi választási bizottság szerint Lévai ajánlásai a Fidesztől származnak, még a nevek sorrendje is stimmelt a Fidesz és Lévai ajánlásgyűjtő íveinek összehasonlításakor.

A Demokratikus Koalíció - Szolidaritás szövetség felszólítja a Lendülettel Magyarországért párt összes jelöltjét, hogy lépjenek vissza! Maga az elnök lepleződött le, hogy csalással és a Fidesz segítségével akart elindulni, ezek után az összes jelöltnek vissza kell lépnie. A DK-Szolidaritás egyben felszólítja a választási szerveket, hogy haladéktalanul kezdjék meg a Lendülettel Magyarországért “párt" ajánlásainak tételes ellenőrzését! A DK a kormányváltás után egyesével fogja ellenőriztetni a kamupártok jelöltjeinek ajánlásait, aki pedig csalt, annak a bíróság előtt kell majd felelnie.

Gréczy Zsolt

Szóvivő

DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.