OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2018. március 13., kedd 11:37

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 13., kedd (OS) -

    "Az EU számos tagállama felismerte ezt. Ugyanakkor elfogadhatatlan, hogy a magyar kormány továbbra sem hajlandó az egyezmény ratifikálására. Ma Magyarországon rendszerszerű a családon belüli bántalmazás és szexuális bűncselekmény áldozatainak megalázása, hiszen az Orbán-kormányban a legkisebb politikai akarat sincs arra, hogy változtasson az áldozathibáztatás jogtalan és embertelen, de bevett szokásán. A ’nőügyekkel való nem foglalkozás’ itt emberi tragédiák tömegét eredményezi napi szinten. Kormányváltás esetén Magyarország ezen a területen is gyökeres változásra számíthat, amelyet az Isztambuli Egyezmény ratifikálásával fogunk kezdeni" – tette hozzá Szanyi Tibor.
    
     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.