OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 13. csütörtök
Ismertető


2018. március 14., szerda 18:33

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) - Március 15-e ünnepe Lendván

    Magyarország Kormányának értékei és célkitűzései sokban megegyeznek azokkal, amelyeket az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tűzött zászlajára – mondta Latorcai Csaba a Miniszterelnökség helyettes államtitkára Lendván, ahol a szlovéniai magyarokkal együtt ünnepelt az 1848. március 15-i győztes forradalom 170. évfordulóján. Az ezeresztendős magyarság történelmében vannak olyan igazodási pontok – mint az ilyen 1848 is –, amelyek mindenkor segítenek számunkra eligazodni a történelem országútján. Különösen is fontos ezt tudatosítanunk napjainkban itt a Kárpát-medencében is, a XXI. század harmadik évtizedének küszöbén, amikor Európa és benne Hazánk jövőjét is nagymértékben befolyásoló, kétféle nézet csap össze és állít bennünket, magyarokat is válaszút elé.
     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.