OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 9. péntek
Ismertető


2018. március 18., vasárnap 21:15

A Fidelitas közleménye
    Budapest, 2018. március 18., vasárnap (OS) - Döbbenten állunk a csicskapárt minapi gátlástalan akciója előtt. Nem tudjuk, hogy a Simicska Lajos által felkínált pénz vagy 1-2 pohár frissítő elfogyasztása sarkallta a szebb napokat is megélt Szávay Istvánt arra, hogy nemtelen támadások céltáblájává tegyen egy fiatal lányt, azzal, hogy hazugságokat posztol róla.

    Kicsinyes és aljas politikai lejáratásnak tartjuk, amit Szávay elkövetett, még annak fényében is, hogy a még napjainkban is a Jobbikban politizáló emberekkel szemben már nincsenek morális elvárásaink.

Laura a Fidelitas tagja, aki mellett kiállunk és nem fogjuk hagyni, hogy a hatalomvágytól szájkosarukat vesztett jobbikosok ilyen méltatlan támadás célkeresztjébe állítsanak és lejárassanak egy ártatlan egyetemista lányt. Laura nevével és fényképével visszaélve, hamis információkat közölt Szávay István, akit azonnali bocsánatkérésre szólítunk föl! A Fidelitas jogi lépéseket kezdeményez az ügy tisztázása érdekében.

Idegen szívvel, megrészegült fejjel, bemocskolt kézzel. Jobbik, ez maradt belőletek. Szégyelljétek magatokat!

     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.