OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. március 22., csütörtök 13:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. március 22., csütörtök (OS) - Figyelemfelhívás jogosulatlan adatkezelésre

    Budapest II. és III. kerületében ismeretlenek telefonos piackutatásnak álcázott kampányhívásokkal zaklatják a lakókat. A kéretlen hívások olyanokat is érintettek, akik nem járultak hozzá telefonszámuk bármilyen célból történő kiadásához. A 21-es körzetszámról (leggyakrabban a +36213456107-es számról) érkező hívások során három, Varga Mihály országgyűlési képviselővel, illetve Láng Zsolt II. kerületi polgármesterrel kapcsolatos hazug, valótlanságokon alapuló kérdésre várnak választ. A kérdésekből, illetve az eljárás módjából nyilvánvalóan gyanítható, hogy a háttérben egy ellenzéki képviselőjelölt áll, aki ellen eljárás indult, amiért elhunytak adatait használta fel ajánlószelvényei gyűjtéséhez. Nagy az esélye annak, hogy illegális adatbázis-építés zajlik. A hívások és a minden bizonnyal jogosulatlan adatkezelés miatt a mai napon megindítottuk a szükséges eljárásokat az illetékes hatóságoknál, valamint büntető eljárást kezdeményeztünk személyes adatokkal történő visszaélés miatt. Kérjük, legyenek óvatosak, és ha ilyen hívást kapnak, jelezzék azt a Fidesz II. kerület szervezete felé (e-mail cím: fidesz02@enternet.hu, telefon: +36-1-212-50-30), hogy megakadályozhassuk a kerületi polgárok további zaklatását.
 Fidesz II-III. kerületi szervezete

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.