OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. március 22., csütörtök 16:34

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 22., csütörtök (OS) - A Momentum kifogást nyújt be Orbán óvodalátogatása miatt

    A tegnapi nap folyamán Orbán Viktor ellátogatott egy óvodába, ahol az oda járó gyermekeket használta propaganda célokra. Szülői engedély nélkül készítettek közös fotót, videót a látogatásról.

Majd a mai nap folyamán ismét közzétett a miniszterelnök egy videót, ‘Váratlan látogatás’ címmel. Váratlan látogatás, vagyis valószínűleg ismét nem volt szülői hozzájárulás erre vonatkozóan.

A Momentum ezért kifogást nyújtott be, melyben bírság kiszabását kérjük, hiszen Orbán már kétszer zaklatott óvodásokat. Ismétlődő jogsértések esetén - hasonlóan a plakátjainkat kétszer leszedő kecskeméti buszpályaudvar esetéhez - a választási bizottságok gyakorlata szerint indokolt a bírság kiszabása.

“Felháborító az a politikai pedofília, amit a miniszterelnök megenged magának. A gyerekeket azért küldik a szüleik az óvodába, hogy vigyázzanak rájuk és tanítsák őket. Az óvodának nem az a célja, hogy ott a gyerekeket a politikusok kampányeszközként használhassák fel, mint egy villanyoszlopra helyezett plakátot" - kommentálta a kifogást Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja.


     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.