OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. március 27., kedd 11:51

A Tett és Védelem Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) - DOLGOZZUNK KÖZÖSEN AZ ANTISZEMITIZMUS ELLEN! A TEV felkéri a Mazsihiszt, hogy jöjjön vissza a TEV kuratóriumába, egyben intézkedjen, hogy a Mazsihisz nevében egyetlen vezetője se támogasson antiszemita politikai közösséget. Ennek érdekében tegyen arról, hogy Erdélyi Miklós ne képviselhesse a magyar zsidóságot

    Erdélyi Miklós, a hódmezővásárhelyi Mazsihisz vezetője elment a Jobbik kampánygyűlésére és ott felszólalt annak érdekében, hogy a körzetben élők Kiss Attilára szavazzanak.
Kiss Attila a magyar Parlamentben egy frakcióban szeretne ülni a Jobbik országos listáján 11. helyen lévő Gyöngyösi Mártonnal, aki szerint itt az idő, hogy – idézzük – "felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára".
Kiss Attila egy frakcióban szeretne ülni a Jobbik országos listáján 9. helyezett Fülöp Erikkel, akinek együttműködési megállapodása volt az "Érpataki modell" kiterjesztéséről Orosz Mihály Zoltán egykori, mára megbukott polgármesterrel.
Kiss Attila egy frakcióban szeretne ülni a Jobbik országos listáján 10. helyen álló Janiczak Dávid alelnökkel, aki Hitler-hasonmással fotózkodott mosolyogva és polgármesteri kampányában azt ígérte: a Magyar Gárda segítségével dolgozik majd az ózdi közbiztonságon.

     Kiadó: Tett és Védelem Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.