OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. március 27., kedd 16:29

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) - LMP: A Becsó-ház az igazi Nógrádikum -

    Az LMP álláspontja szerint Nógrád megye egyes választókörzete szinte teljes mértékben a fideszes Becsó Zsolt családi vállalkozásává vált.

Az LMP álláspontja szerint a fideszes urambátyám világ egyik tökéletes lakmuszpapírja, hogy a Nógrád 01-es választókerületben a Fidesz jelöltségét Becsó Zsolt öccse, Becsó Károly örökölte.

Nem meglepő egy olyan országban, ahol csak a miniszterelnök közvetlen családtagjai nyernek milliárdos közbeszerzéseket. A haveroknak és családtagoknak történő közpénz kiszivattyúzásra újabb példa, hogy Nógrád megyében a Becsó-család által tulajdonolt gazdasági társaság nyert el pályázati pénzeket hollókői vendégház, pásztói teniszcentrum, és helyi szállodaépítési beruházásokra. Sajtóértesülések szerint ráadásul a létesítményeket kizárólag a család és a fideszes belső kör használhatja.

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.