OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 28. kedd
Ismertető


2018. április 5., csütörtök 12:29

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 5., csütörtök (OS) -

    Orbán: "A keresztény Európa olyasmi, mint a levegő, amiből élünk..."
A mindenre kiterjedően féktelenül hazug, gyűlölködő politika viszont olyan, mint a mérges gáz, ami akkor is elpusztít, ha egyébként otthon érezzük magunkat a saját hazánkban.

Demokratikus hatalom csak a tájékozott többség erején alapulhat. A félrevezetett és gyűlöletkeltéssel megfélemlített, beteges pánikba kergetett kisebbség választási jogi manipulációval felturbózott szavazati erejével csak bitorolni lehet a hatalmat.

Orbán a nemzeti ünnepen: "Mi sohasem gyűlöltünk és nem is fogunk gyűlölni senkit. Épp ellenkezőleg, mi továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében."
Ki is fejti, mit ért ő szeretet és összefogás alatt:
"A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is. De most nem vesztegethetjük erre se az erőnket, se az időnket."

Így leginkább azok a korábban vélt erejükben hirtelen csalódó diktátorok beszélnek, akik komoly pánikba estek az általuk mindeddig elképzelhetetlen választási vereség rémétől. Utolsó, kétségbeesett kísérletként próbálják megfenyegetni még a demokratikus választásban reménykedőket is.

Mivel a jelenlegi kormány gátlástalan hírhamisításához hasonló hazánkban Rákosi uralma óta nem volt, számunkra az sem lehet ok a hazai diktatúra lenyelésére, ha akár egész Európa is csak a saját eltérő érdekei szerint hazudna. Nem tűrhetjük, hogy a közjoggal együtt a közerkölcsöket is a pártérdekek posványába tapossák.

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.