OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. április 5., csütörtök 12:29

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. április 5., csütörtök (OS) -

    A következő kormánytól mindenekelőtt, tisztességes, a közjót szolgáló választójogot, emberhez méltó egészségügyet, versenyképes tudást biztosító közoktatást és közművelődést, valós tájékozódást és sajtószabadságot lehetővé tevő, civil felügyelet alá helyezett médiatörvényt, a legfontosabb alapjogokat visszaállító Alkotmányt, működő környezet- és természetvédelmet, és méltányos közteherviselést biztosító adórendszert, mindösszesen, két szóban összefoglalva: egészséges Magyarországot kell elvárnunk.

Egészségről ábrándozni egészséges közállapotok nélkül reménytelen! A legtöbb "civilizációs" krónikus betegség okai és fenntartói is azok a politikai bűnözők, akik a megalázott nép túlnyomó hányadát egyre kibírhatatlanabb stressznek teszik ki azzal, hogy az országot hatalmi helyzetükkel visszaélve, kiüríthető magánkincsesbányájukként kezelik.

Időnként rendet kell tenni, és ha másként nem megy, a társadalomból is ki kell vágni a rákos daganatot!

Önnek is joga van tudni, hogy április 8-án még lehetősége van a kisebbség diktatúrája és a többségi demokrácia között választani.

Önnek is joga van tudni, hogy az egykor szebb reményekkel indult, de hatalommániával megfertőzve értékét és mértékét vesztett, majd Hódmezővásárhely tanulsága után pánikba esett diktátorrá vedlett miniszterelnök leegyszerűsítette számunkra a választást.

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.