OS Országos Sajtószolgálat
2020. november 27. péntek
Ismertető


2018. április 25., szerda 10:27

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2018. április 25., szerda (OS) -

    A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége 2017. április 24-én tartotta éves Küldöttgyűlését a Nemzeti Közszolgálati Egyetem dísztermében.
Hazuga Károly nyugállományú altábornagy, a BEOSZ elnöke üdvözlő szavait követően, a Szövetség – szavazati joggal rendelkező – 76 önálló tagegyesületének, valamint négy tagszövetségének küldöttei és a meghívott vendégek meghallgatták és megvitatták a Szövetség elnökségének a 2017. évi tevékenységről szóló beszámolóját, a 2017. évi gazdálkodásról szóló beszámolót, a Felügyelő Bizottság beszámolóját és a Tanácsadó Testület tájékoztatóját. Az írásos előterjesztések és az elhangzott szóbeli kiegészítések, illetve hozzászólások után a küldöttek elfogadták a beszámolókat. A beszámolókat követően az elnökség előterjesztette a 2018. évre szóló munka- és rendezvénytervet és a 2018. évi pénzügyi tervet. A szóbeli kiegészítések után a küldöttek döntöttek a 2018. évi tervek elfogadásáról.
Ezt követően három témában – a "Nézzünk szembe önmagunkkal" felmérés eredményéről, az egyesületeket érintő jogi környezetről, valamint a Katonai Emlékpark Pákozd munkájáról és programjairól – hangzottak el tájékoztatók.
A Küldöttgyűlés felhatalmazta az elnökséget a Honvédelmi Sportszövetséghez való csatlakozási eljárás megkezdéséhez.
Önzetlen munkájukért számos személy és egyesület vehette át a BEOSZ elnökségének elismeréseit.
    
     Kiadó: Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.