OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. április 26., csütörtök 08:47

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. április 26., csütörtök (OS) - KEP Törzsasztal Fórum az április 8-i választásról

    Ágostházy Szabolcs a Fidesz frakcióvezető kabinetfőnöke a KEP legutóbbi Törzsasztal Fórumán az április 8-i választás tapasztalatairól tartott színvonalas vitaindítót: harmadszor nyert a Fidesz kétharmados többséggel. Ezen maga a párt vezetősége is meglepődött, különösen európai kontextusban tűnt valószerűtlennek. Megdőlt az a paradigma, hogy a nagy szavazói részvételi arány a váltásnak kedvez. Az előadó számba vette, mi befolyásolta a kampányt. A Fidesz pártszövetség egységes maradt, ha belül volt is vita, szemben az ellenzék pártjaival, melyek sokat ártottak egymásnak egymás bírálatával. A sokat támadott migráns téma társadalmi aggodalmakra adott választ. A hódmezővásárhelyi választás tanulsága is a Fidesznek segített, megmozdult a tagság. A hallgatóság kérdései kitértek az életszínvonalra is pl. arra, hogy ne legyenek alacsonyabb jövedelmek a minimálbérnél. Felvetődött, hogy a nép várja azt a szerénységet, amit a pártelnök kiemelt a győzelem után. Válaszában az előadó kifejtette, hogy a kormány 2010 óta mindig a munkahelyek létesítésére törekedett. A jó családpolitika hosszú távú, kiemelt befektetés. A rendezvény moderátora Czeglédi József KEP elnök külön megköszönte, hogy a választás előtt 1 hónappal Gulyás Gergely frakcióvezetővel, most pedig kabinetfőnökével találkozhattak és sok értékes információt kaptak. További inf.: www.kepcp.hu  


     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.