OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. április 26., csütörtök 13:00

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 26., csütörtök (OS) - A Fidesz újabb hazugságai buktak meg a héten

    Nem sokkal később a nemzeti ellenzék pártjának alelnöke, Sneider Tamás aratott sikert szinte a teljes Habony-művek felett, mert az újságírás mindenkori legalja, a Ripost hírét átvéve közölték róla, hogy az Országgyűlés alelnökeként befolyásolni akart egy nyomozást. Ezért a hazugságáért a fideszes szennymédia szereplői összesen 4,5 milliós sérelemdíjat kötelesek megfizetni egy elsőfokú ítélet szerint.

Majd a Magyar Idők és a Lokál következett, akiknek egy szintén elsőfokú ítélet értelmében perköltséggel együtt közel egymillió forintot kell megfizetniük a Jobbik részére, mert valószínűleg összetévesztve őket gazdapártjukkal azt hazudták róluk, hogy fizetett bérkommentelőkkel járatják le az interneten politikai ellenfeleiket.

A Jobbik továbbra is minden erejével küzd az igazságért, ezért ad be most már népszavazási kezdeményezést is azért, hogy gátat lehessen vetni a fideszes hazugsággyárnak.

Jobbik Sajtóosztály
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.