OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. május 10., csütörtök 14:34

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. május 10., csütörtök (OS) - A Fidesz alatt ide jutottunk: Magyarország nemzetbiztonsági kockázatot jelent a nyugat számára

    Az MSZP már többször felhívta a kormány figyelmét arra, hogy a letelepedési kötvényekkel való üzleteléssel, a vízumok kiadásával és az állampolgárság kontrollálatlan, ellenőrizetlen megadásával tízezrek juthatnak illetéktelenül magyar papírokhoz. Ennek a folyamatnak a végeredményét lassan minden állampolgár érezni fogja.

Magyar papírokkal rendelkező bűnözők, drogcsempészek, terroristák, és kémek miatt az Amerikai Egyesült Államok kizárhatja hazánkat a vízummentességből, de már nem kell sok idő ahhoz sem, hogy az Európai Unió is megkérdezze Orbánékat: miért szabadítja Európára a Fidesz a letelepedési kötvénnyel érkezők, vagy a magyarul nem beszélő, új magyar állampolgárok tömegeit?

A Nemzetbiztonsági bizottság és a Nemzeti összetartozás bizottsága alakuló ülésén mi is válaszokat várunk az illetékes miniszterjelöltektől és hivatalok vezetőitől: az amerikai belbiztonsági minisztérium milyen határidőt jelölt meg a biztonsági kockázatot jelentő visszaélés-sorozat felszámolására, a hatóságok pedig mit tettek eddig az ügy megnyugtató rendezésére?

MSZP

Bővebb információ: Molnár Zsolt, a Nemzeti összetartozás bizottság alelnöke, a Nemzetbiztonsági bizottság tagja

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.