OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. május 19., szombat 19:50

A Magyar Polo Club Lovaspoló Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. május 19., szombat (OS) -

    BMW DIPLOMATS POLO CUP
HUBLOT INTERNATIONAL TOURNAMENT
Lezsák Sándor a Magyar Országgyűlés alelnöke fővédnökségével kerül megrendezésre idén a 2005 óta hagyományosan, május utolsó hétvégéjén rendezett a DIPLOMATS POLO CUP a gyönyörű Váli-völgyben, Tabajdon, a MAGYAR POLO CLUB-ban.

A klub 45 percre van Budapesttől és könnyen megközelíthető 5 útvonalon is. (Lásd www.magyarpoloclub.hu) A nemzetközi versenyen osztrák, szlovák, német, belga, orosz, argentin és magyar játékosokon kívül még Pakisztánból is érkeztek csapattagok több, mint 100 polo pony-val.
A 3 napos póló verseny pénteki és szombati napján a belépés ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. A döntő napi rendezvényt meghívóval vagy jeggyel lehet megtekinteni.
A rendezvényhez és a lovaspóló edzésekhez mobilon: 204 486 738 és e-mail címen polomanager@magyarpoloclub.hu tudnak regisztrálni, vagy jegyet venni.
A MAGYAR POLO KLUB a nemzetközi polo rendezvények mellett kiváló helyszín privát rendezvényekhez és szeretettel várja a klub a lovaglást és lovaspólót tanulni vágyó embereket is.
    
bővebb információ:
http://www.magyarpoloclub.hu/index.php/component/content/article/41-2018-05-27-bmw-wallis-diplomats-
http://www.magyarpoloclub.hu/

     Kiadó: Magyar Polo Club Lovaspoló Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.