OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. június 4., hétfő 16:39

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt közleménye
    Budapest, 2018. június 4., hétfő (OS) - A trianoni békediktátum aláírásának 98. évfordulóján az ÉRTÜNK ÉRTETEK – a hiteles párt nyilvánosan is felkérte dr. Drábik Jánost EP képviselőjelölti listájának vezetésére!

    Egyúttal a Kossuth téren, a Parlament előtt jelképesen átadtuk az elmúlt egy év alatt összegyűjtött meghatalmazásokat, amelyekkel sok ezren csatlakoztak a dr. Drábik János vezette pertársasághoz. Ennek élén nemzetközi jogi fórumon készül kimondatni: a békeszerződés tényszerűtlenségeken, hazugságokon és jogsértésen alapult! Napról napra magyarok tucatjai állnak be mögé, hogy közösen elérjük, 2020, a diktátum 100. évfordulója a szomszédos országokban ne az ünneplés, hanem a bocsánatkérés éve legyen!
A trianoni békeszerződés hazugságait igazoló tényeknek, érveknek a jogi fórumokon túl az Európai Parlamentben is el kell hangozniuk, a nemzetközi közbeszéd részévé kell tenni a gyalázatos eljárást, amelynek hazánk áldozatul esett, és amelynek következményeit a határon túli magyarság, és az anyaország is a mai napig szenvedi.
Ezzel kívánjuk szolgálni a magyarságot abban, hogy az Európa Parlamentben Trianon és a határon túli magyarság ügye még a századik évforduló előtt méltó, harcos, hozzáértő képviseletet kaphasson!
Dr.Drábik János személyében a nemzetmegmaradás ügye nemzetközi politikai színtéren méltó képviseletet nyerhet, a migráció valós veszélyeiről, a háttérhatalmi alkukról és a trianoni gyalázatról történő érvekkel és tényekkel alátámasztott, kompromisszumok nélküli beszédein keresztül.
Bertha Szilvia elnök
     Kiadó: ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.