OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2018. június 8., péntek 14:32

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. június 8., péntek (OS) - DK: Kásler ne Orbánnak, hanem a magyaroknak akarjon megfelelni

    Április 8. után nagyon hamar világossá vált, hogy dacára a magyar egészségügy tragikus állapotának, továbbra sem lesz önálló egészségügy minisztérium. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy a magyar egészségügy tovább rohan a szakadék felé. Amit eddig Kásler miniszter elmondott, azok Orbán ideológiáját szolgálják, nem az egészségügy szakmai fejlesztését. Orbánék a 8 év kormányzás alatt sem tettek semmit, és az elkövetkező időszakban sem tesznek majd semmit a kórházak és egészségügyi dolgozók érdekében, sőt mintha módszeresen tennék tönkre a magyar egészségügyet.

A Demokratikus Koalíció szerint Káslernek nem Orbán kedvében kell járnia, hanem a magyar emberekért kell felelősséget vállalnia! A DK felszólítja a kormányt, hogy a rengeteg lopás, és értelmetlen beruházás után végre áldozzon a magyar emberek egészségére!

Dr. László Imre
országgyűlési képviselő, egészségpolitikus
DK
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.