OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 23. szombat
Ismertető


2018. július 12., csütörtök 15:12

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. július 12., csütörtök (OS) - A 2019-es költségvetés a településeknek is biztonságos növekedést garantál - Reagálás Hohn Krisztina és Csárdi Antal (LMP) nyilatkozatára

    Az LMP vagy hazudik, vagy el se olvasta a jövő évi költségvetést. Szemben a balliberálisok kormányzásával, amikor a települési önkormányzatokat kivéreztették és 1300 milliárd forintos adósságba taszították őket, a Fidesz-KDNP kormányzása óta a települések tiszta lappal indulhattak, a kormány átvállalta adósságukat és segíti őket a fejlesztésben.
A 2019-es költségvetés a településeknek is biztonságos növekedést garantál, a Belügyminisztérium az önkormányzatokkal kapcsolatos feladatokra, fejlesztésekre az ideinél is többet, 737 milliárd forintot tervez.
Ezen felül folytatódik a Modern Városok Program, a megyei jogú városokban már összesen 3500 milliárdos fejlesztéseket indított el a kormány, ebből jövőre 135 milliárd forintos fejlesztés valósul meg.
Idén elkészül a vidék legnagyobb fejlesztési programjának, a Modern Falvak Programnak a koncepciója is, 2019-ben pedig megkezdődhet a végrehajtása. Elkészül továbbá Budapest és az agglomeráció tíz éves fejlesztési terve is.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.