2024. április 28. vasárnap

2018. július 13., péntek 16:40

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. július 13., péntek (OS) - Már a horvát devizahitelesek is visszakapják a pénzüket, az otthonukat, az életüket!

Már három uniós országban törölték el a pofátlan devizahiteles szerződéseket! Magyarország azért nincs közöttük, mert a Fidesz-kormány hazug módon Brüsszelre mutogat. Pedig ha az Orbán-kormány ebben az esetben is bátor lenne, akkor 900 ezer ember otthonát védené meg, de erre a bankok érdekében nem hajlandó.

Követeljük, hogy Magyarországon is legyen új banki elszámolás, a felvételkori árfolyamon számolják el a devizahiteleket, és adják vissza az embereknek a tisztességtelenül beszedett pénzt.

A javaslatot újra benyújtjuk a családok védelmében, lássuk, hogy a Fidesz mer-e a családok oldalára állni a bankokkal szemben.

MSZP

Bővebb információ: Szakács László, az MSZP elnökhelyettese