OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2018. július 13., péntek 16:40

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. július 13., péntek (OS) - Már a horvát devizahitelesek is visszakapják a pénzüket, az otthonukat, az életüket!

    Már három uniós országban törölték el a pofátlan devizahiteles szerződéseket! Magyarország azért nincs közöttük, mert a Fidesz-kormány hazug módon Brüsszelre mutogat. Pedig ha az Orbán-kormány ebben az esetben is bátor lenne, akkor 900 ezer ember otthonát védené meg, de erre a bankok érdekében nem hajlandó.

Követeljük, hogy Magyarországon is legyen új banki elszámolás, a felvételkori árfolyamon számolják el a devizahiteleket, és adják vissza az embereknek a tisztességtelenül beszedett pénzt.

A javaslatot újra benyújtjuk a családok védelmében, lássuk, hogy a Fidesz mer-e a családok oldalára állni a bankokkal szemben.

MSZP

Bővebb információ: Szakács László, az MSZP elnökhelyettese

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.