OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. augusztus 23., csütörtök 13:48

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 23., csütörtök (OS) - A jobbik tisztújításáról hazudott, most helyreigazított a Lokál

    Ismét helyreigazítást közölt a Lokál, ezúttal a Jobbik tisztújításával kapcsolatban kötelezte a bíróság a kormánypárti lapot, hogy helyesbítse valótlan állításait. A Fővárosi Törvényszék első fokú ítélete - amelyet nem fellebbezett meg a Lokál, így jogerőre emelkedett - "a Botrány a Jobbik tisztújító kongresszusának eredmény miatt" című cikkért marasztalta el a fideszes lapot és kötelezte helyreigazításra. A Lokál valótlanul híresztelte, hogy a legerősebb ellenzéki párt a 2018. május 12-i kongresszusa előtti hónapokban az alapszervezetei 11 százalékát szüntette volna meg azért, hogy a tisztújításon a Vona Gábor-féle irány győzhessen, és ennek keretében kizárólag Toroczkai László pártján álló szervezetek tűntek el.  A valóság ezzel szemben az, hogy a tisztújító kongresszust közvetlenül megelőző hónapokban a Jobbik Magyarországért Mozgalom a közel 700 alapszervezete közül összesen hét szervezetet oszlatott fel, de ezek közül egyik esetében sem Toroczkai László elnökjelöltségének támogatása volt a döntés indoka.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.