OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. augusztus 26., vasárnap 17:08

Az AQUILA Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 26., vasárnap (OS) -

    Országosan sokan egyet értenek velünk, legalább 10-12 000 fő van így velünk – pl. akiket 20 éven át önkéntesként tanítottunk, kórházi lelki segélyben részesítettünk, akik barátaink, jó ismerőseink stb. –, de lokálisan nem szavaznak ránk, mert tudják, a szavazatuk a nagyobb tömegbázis hiánya miatt elveszne. Ha országos listáig eljutnánk, jobb lenne, de ahhoz sok pénz is kellene, ami nincs, és nem is reménykedhetünk abban, hogy lesz, mert mi nem kóklerkedünk, nem ígérgetünk.
4. Elveinket soha nem adjuk fel, sem a hatalomnak, a pénznek, még a megtéveszthető népnek sem, hanem Istennek akarunk megfelelni, ezáltal valóban jobbá tehetnénk országunk létét. Így erkölcsi, tisztasági, ideológiai elveinkből nem engedünk, gerincünket Isten alkotta.
5. Soha nem ígérgetünk, nem hazudunk, senkinek sem mondunk olyat, amit hallani akar, csakis az országot segítő igazságot, isteni elveket.
6. Közöljük, hogy alapszabályunk szerint nem fogunk össze egy párttal sem, illetve csak olyannal lehetne összefogunk, akinek az alapelvei ugyanazok mint a mieink, de ilyen nem létezik.  Az AQP nem akar, és nem is közösködik egyik párttal sem, mert elveinket semmiért sem adjuk fel. Ha az országnak kellünk, rendben, ha nem, akkor is, mi tenni fogjuk, amit a lelkiismeretünk diktál /rengeteg dolgunk van/. Ugyanis, ha feladnánk az elveinket, pontosan olyanok lennénk, mint a kb. 200 pártból egy, és akkor nincs értelme, nincs létjogosultsága létünknek.  

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.