OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. szeptember 9., vasárnap 11:27

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 9., vasárnap (OS) - Bűzös agymosás helyett néhány tény a Sargentini-jelentésről

    "Hazugsággyűjtemény, fércmű, Soros György által diktált magyarellenes bosszúhadjárat" – nagyjából így foglalható össze a kormánypártok és az állami pénzen kitartott lakájmédiájuk egybites kommunikációja a Judith Sargentini által jegyzett EP-jelentésről. Nehéz elmenni amellett, hogy milyen végtelenül undorító, a holland képviselőt női- és emberi mivoltában meggyalázó hadjáratot indítottak el a NER legbűzösebb bugyraiból a jobboldali - önmagukat egyébként kereszténydemokratának mondó - narancsos megmondóemberek és kommenthuszárok, de most ezt tegyük félre; minősítse őket a minősíthetetlenség.
A jövő héten az Európai Parlament plenáris ülése elé kerülő, a magyar jogállamiságot vizsgáló jelentés kapcsán fontos leszögeznünk néhány tételt, mielőtt teljesen elveszünk a kormánypropaganda habzó hazugságcunamijában. Akiknek még számítanak a tények, jó, ha tudják a következőket: amikor az Európai Parlament és az európai közösség a magyarországi jogtiprásokat, a demokratikus intézményrendszer leépítését és az állami szintű korrupciót kéri számon, akkor éppen, hogy a magyar állampolgárokat védi a Fidesz hatalmi gátlástalanságával szemben.  
     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.