OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. szeptember 14., péntek 16:29

Az Agrárminisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 14., péntek (OS) - Új natúrpark alakult Magyarországon.

    A Kapos-hegyháti Natúrpark megalakulásával létrejött hazánk tizenkettedik natúrparkja. A Kapos folyó völgyére és a szomszédos dombvonulatokra felfűződő natúrpark kialakítását Dombóvár Város Önkormányzata szervezte és koordinálta. Az Agrárminisztérium természetvédelemért felelős helyettes államtitkára szerint egyre népszerűbbek a natúrparkok Magyarországon.
Tizenhárom Tolna és Baranya megyei település együttműködésével ismét új natúrpark alakul hazánkban. A névhasználatához való miniszteri hozzájárulást igazoló oklevelet Balczó Bertalan, az Agrárminisztérium természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Somogy megyei Lengyelen megtartott ünnepségen adta át pénteken a Kapos-hegyháti Natúrpark Egyesület (KNPE) alelnökének, Fóris Dórának.
     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.