OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2018. szeptember 26., szerda 13:26

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 26., szerda (OS) - Kérjék ki a magyarok véleményét is a Sargentini-jelentésről! - A Liberálisok nyílt levélben fordulnak Orbán Viktorhoz

    Az ellenzéki politikus szerint a kezdeményezést csak az nem támogatja, akinek takargatnivalója van. "Az, hogy az Orbán-kormány minden lehetséges módon tiltakozik a kezdeményezés ellen, bizonyítja, hogy Orbán Viktornak és kormányának van takargatnivalója" – fogalmazott a Liberálisok elnökhelyettese. "A magyar állampolgároknak az az érdeke, hogy Magyarországon egy stabil, jól működő jogrendszer legyen, hogy létezzen jogbiztonság és valódi jogegyenlőség, éppen ezért a Liberálisok minden lehetséges módon támogatják Hadházy Ákos kampányát, egy demokratikusan működő, jogegyenlőségen és jogbiztonságon alapuló, az európai uniós értékeket betartó Magyarországért"  – zárta sajtótájékoztatóját Sermer Ádám.

Sermer Ádám sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/331785234224811/
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.