OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 24. szombat
Ismertető


2018. október 3., szerda 13:04

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. október 3., szerda (OS) - A Jobbik Ifjúsági Tagozata idén is meghirdette az Önkéntesség hetét

    Miközben a fideszes politikusok helikoptereznek, luxusjachton, luxusrepülőn, Vidi meccsen, esetleg skandináv szarvasvadászaton múlatják az időt, több ezer családot tesznek utcára, az orvosok és ápolók tömegesen mondanak fel a vállalhatatlan munkakörülmények miatt, a fiatalok pedig százezer számra menekülnek az országból.
Eközben Mi, a Jobbik Ifjúsági Tagozata szeptember 22-30 között meghirdettük az Önkéntesség hetét. Immár negyedik éve ösztönözzük arra tagjainkat, hogy településükön végezzenek önkéntes munkát. A korábbiakhoz hasonlóan az ország számos pontján segítettünk időseknek, rászorulóknak, újítottunk meg közterületeket vagy tettünk szebbé műemlékeket.

Mindennek nem csupán a segítségnyújtás a célja, hanem az önkéntes munka fontosságára való figyelemfelhívás. Az önkéntes munka erősíti a jellemet, növeli a közösséghez való tartozás érzését és szociálisan érzékenyebbé tesz. Az Ifjúsági Tagozat minden fiatalnak példát mutat emberségből, bátorságból, elkötelezettségből és tisztességből.

Kósi Márk, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos alelnöke  


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.