OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2018. október 8., hétfő 10:33

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. október 8., hétfő (OS) - Az idén is megrendezésre kerülő <19 Szabadfogású Számítógép Verseny meghosszabbított nevezési határideje 2018. október 24. Nevezni 19 év alatt bármivel lehet, ami kreatívan használja fel a számítógépes technológiát.

    2018-ban is megrendezésre kerül a <19 Szabadfogású Számítógép Verseny, amelyen 19 év alatti magyar fiatalok vehetnek részt, egyénileg vagy csapatban.

Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás. Eddig versenyeikre közel 6000 pályázat érkezett, beleértve a határon túlról pályázók munkáit is.

A beérkező műveket szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotásokból az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben rendezünk kiállítást 2018. december 1-2-ig.

A nyilvános bemutatkozási lehetőségen kívül a verseny támogatóinak köszönhetően nyerteseinket- az adott pályaművet tekintve hasznos - tárgynyereményekkel jutalmazzuk, illetve, a győztes projektet ösztöndíjban részesítjük, melynek célja, hogy segítse a fiatalok további fejlődését és alapot képezzen a projektek fejlesztéséhez.

A jelentkezési lap és további információ a verseny weboldalán érhető el:
verseny.c3.hu, további sajtóinformáció képekkel és interjúkkal pedig a verseny.c3.hu/2018/sajto honlapon található.

     Kiadó: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.