OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 26. hétfő
Ismertető


2018. október 15., hétfő 17:36

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye
    Budapest, 2018. október 15., hétfő (OS) -

    A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) vezetése Angyal Miklós r. ezredes, egyetemi docens ügyében múlt héten érkezett bejelentés alapján ismét áttekintette annak a vizsgálatnak az anyagát, amelyet az intézmény korábbi vezetése 2018 nyarán lefolytatott az egyetem Krimináltaktikai és Metodikai Tanszék megbízott tanszékvezetője ellen, a Kreatív bűnüldözők c. vetélkedőre készített videofilm miatt. Az NKE továbbra is elismeri Angyal Miklós szakmai kvalitásait és oktatói, valamint tudományos tevékenységét, ugyanakkor úgy ítéli meg, hogy az elkészült kisfilm tárgya, hangvétele és stílusa összeegyeztethetetlen az egyetem szellemiségével és értékrendjével, továbbá súlyosan rombolja az intézmény megítélését. Ennek megfelelően az NKE vezetése a mai napon kezdeményezte az országos rendőrfőkapitánynál Angyal Miklós r. ezredes NKE-re történt vezénylésének megszüntetését, ezzel oktatói tevékenységét az egyetemen befejezte.
     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.