OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. október 25., csütörtök 16:09

Az Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. október 25., csütörtök (OS) - "Több fát! Több fiatalt" Több világosságot!"

    Elnökségünk és a pásztói Önkormányzat  az idei Október 23-i eseményekhez kapcsolódva megfogalmazta közös programjait. Közül három, több évre kiterjedő cél. "Több fát! Több fiatalt! Több világosságot!" Ha tehetik, vegyenek részt a megvalósításban községeikben, városaikban!
Ezzel a  hármas jelszóval indítunk országos mozgalmat. A megálmodója és szervezője az Összefogás 1956 Katonai Egyesület, valamint Pásztó Város Önkormányzata.
Fővédnöke: Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára.
Címzettek az érintett minisztériumok és vállalkozók, pályázatokat kiíró szervezetek,  az önkormányzatok, az oktatási intézmények. Természetesen megszólítjuk mindazon magyar állampolgárokat, akik egyetértenek kezdeményezésünkkel. Információ, rövid beszámolók: osszefogas1956oroksegeert@gmail.com
Célunk, hogy minél több településen legyen – sok helyen van ma is – Hősök Emléksétánya (parkja, tere …). A fák számának gyarapítása minden magyar polgár érdeke.  - A lakosság száma évtizedek óta társadalmi gond. Mi a családok számának és megélhetési körülményeinek gyarapodását szolgájuk.– A "Több világosság" nem szorul magyarázatra. A nemzettudattal rendelkező állampolgárok aggódva figyelik azt a média szennyáradatot, mely a nap minden órájában ránk zúdul. Mi itthon vagyunk otthon!

     Kiadó: Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.