OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. október 30., kedd 14:43

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. október 30., kedd (OS) - Idén is lehet pályázni a Családbarát Kórházi Osztály címért

    A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Kórházszövetség idén újra meghirdeti pályázatát kórházak és kórházi osztályok részére azzal a céllal, hogy a kórházi szférában már meglévő család- és emberbarát jó gyakorlatokat minél szélesebb körben megmutassa. A tavaly díjazott kórházi osztályok olyan jó gyakorlatokért kapták az elismerést mint a telemedicínás megfigyelés, stresszkezelés,  kommunikációs tréning, kutyaterápia, vagy az online segítségnyújtás.
Az ilyen intézkedések segítik a kórházi dolgozók jobb munka-magánélet egyensúlyát, nagyobb megbecsülését, és a betegek és hozzátartozóik minél emberibb kiszolgálását. A cím elnyerése arra is lehetőséget ad, hogy a kórházak és családbarát vállalatok között családbarát együttműködések szülessenek. Jelen pályázat családbarát kórházi osztályoknak szól, de a cím hozzásegítheti az egész intézményt ahhoz, hogy elnyerje a Családbarát Kórház-díjat.
A Családbarát Kórházi Osztály 2019 pályázat beadási határideje 2018. 11. 30., a Családbarát Kórház 2019 intézményi pályázat beadási határideje 2019. 02. 22. A díjak átadására a Magyar Kórházszövetség 2019 áprilisi konferenciáján kerül sor.
A jelentkezés részletei: http://www.haromkiralyfi.hu/csaladbarat-korhazi-osztaly-2019
A tavalyi, első pályázaton Családbarát Kórházi Osztály 2018 címet nyert 13 vidéki és 3 budapesti intézmény. A 16 kórházról bővebben itt: http://www.haromkiralyfi.hu/16-korhazi-osztalyt-dijaztak

     Kiadó: Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.