OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. november 5., hétfő 06:13

A Nézőpontváltó Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. november 5., hétfő (OS) - Rendhagyó módon zárta le a Nézőpontváltó Egyesület az általa kiadott, ismét tabutémákat feszegető, hiánypótló egészségfejlesztési célokat szolgáló, első sorban az életközepi válságba toppanó, női és férfi változókorról szóló, Pauza-trilógiáját. A MeNŐpauza nőregény, a MAN>pauza pasisztori és a MűNŐpauza duplanő regény olvasói tábora kikövetelte, hogy megnyugtató véggel fejeződjön be a nagy sikerű sorozat, így a harmadik kötet megjelenése után egy novella is született a távolabbi, 2057-es évre datálva.

    Mindhárom kötet első része maga a romantikus történetbe ágyazott változókori életszakasz bemutatása, a második részben egészségügyi edukációs céllal szakemberekkel készült interjúk és cikkek formájában tárul fel a tabutémának számító klimaktérium.
A Pauza-trilógia érdekessége, hogy a regényen belül a főhősök blogot írnak, így a külső történésektől és a lelki rezdülések megismerésétől lesz egész és kerek a történetük.
Az egyesület 2017-ben vette fel a szintén tabutémaként kezelt rákbetegség felvilágosító kommunikációja mellé célkitűzésként a mindkét nemet érintő változókorral kapcsolatos testi tünetek, szellemi és pszichés zavarok minél szélesebb körben való megismertetését, közbeszédbe illesztését.
Az olvasói igényekre reflektálva a MűNŐpauza duplanő regény megjelenése után az íróval megíratták a Staccato című, a trilógiát véglegesen lezáró novellát, amelyet minden regényolvasó megkap.
Ezzel fejezi be az egyesület a változás lehetőségét magában rejtő változókor bemutatását.

     Kiadó: Nézőpontváltó Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.