OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2018. november 22., csütörtök 15:06

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. november 22., csütörtök (OS) - Új elnök, új elnökség vezeti a szegedi Fideszt

    Nagy többséggel Bartók Csabát választotta elnökévé a Fidesz szegedi alapszervezete szerda esti csoportülésén. B. Nagy László, leköszönő elnök mostantól minden energiáját Szeged érdekeinek képviseletére fordítja az Országgyűlésben.
A november 21-i csoportülésen a szegedi alapszervezet tisztújítást tartott, melyen egyhangúlag Bartók Csabát, egykori válogatott világklasszis kézilabdázót választotta a szegedi Fidesz új elnökévé. Az új elnökség tagjává választották Tápai Pétert is.
Bartók Csaba köszöntőbeszédében úgy fogalmazott, Szegedet vissza kell adni a szegedieknek, mert a város nem a Botka-kláné, hanem a szegedieké. Az új elnök azt mondta: munka, munka, és munka lehet a siker receptje, mert a szegedi Fidesz nem tűrheti tovább, hogy a város fokozatosan leszakad a magyar városok fejlődésétől.

Fidesz szegedi alapszervezete

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.